OCICT Opleidings Centrum ICT
informatie@ocict.nl 030 7370799

Python is een krachtige en zeer compacte Open Source programmeertaal die op velerlei gebied inzetbaar is. Python richt zich vooral op leesbaarheid en duidelijkheid.
Onze trainingen kunt u individueel, virtueel en klassikaal volgen.Overview

Python is een krachtige en zeer compacte Open Source programmeertaal die op velerlei gebied inzetbaar is. Python richt zich vooral op leesbaarheid en duidelijkheid. Code in Python bevat doorgaans weinig leestekens en is daardoor erg overzichtelijk. Python wordt veel gebruikt in scripts ten behoeve van systeembeheer, als makkelijke taal voor het bouwen van porteerbare grafische user interfaces, bij web-applicaties en ga zo maar door. De installatieprogrammatuur van vele Linux implementaties, waaronder RedHat, is bijvoorbeeld gebouwd met Python. Python onderscheidt zich van andere (scripting) talen doordat het van de grond af aan al als object georiënteerde taal is opgezet. Daarbij beschikt de taal over een grote standaardbibliotheek waarop u verder kunt bouwen. Mede hierdoor leent Python zich erg goed om snel applicaties te bouwen (Rapid Application Development).


Python wordt ook steeds populairder bij Data Science, en streeft mogelijk R voorbij in het klassement der Artificial Intelligence en Machine Learning platforms.
Waar R sterk is in zowel verklarende als voorspellende analyses, richt Python zich echt op de voorspellende kant: Machine Learning, Data Mining en Artificial Intelligence toepassingen worden eerder geschreven in Python dan in R.
Python is geen vervanger van R maar complementair aan R.
Python is een general-purpose programming language, waardoor het mogelijkheden biedt om modellen direct in te zetten in een bredere context, en Python is een gemakkelijke taal om te leren.

OC ICT biedt de volgende Python trainingen, cursussen en opleidingen aan.

Python opleidingen
CursuscodeCursusnaamDuur(dgn)
PY_OC001Python basis3
PY_OC003Python for data analysis - introduction to PANDAS2
De genoemde doorlooptijden zijn afhankelijk van het instap niveau van de cursist of het gewenste maatwerk.

Staat de gezochte opleiding niet in het overzicht, neem dan vrijblijvend contact met ons op via
informatie@ocict.nl of 030 7370799 .


Cursus data

Utrecht - Vianen
- Nieuwegein
Klik datum voor meer info
wk
startdatum
4431 okt 2022
4721 nov 2022
Rotterdam
Klik datum voor meer info
wk
startdatum
opaanvraag
Eindhoven
Klik datum voor meer info
wk
startdatum
opaanvraag
Apeldoorn
Klik datum voor meer info
wk
startdatum
4003 okt 2022
4324 okt 2022
Breda
Klik datum voor meer info
wk
startdatum
opaanvraag

Trainingslocaties

Utrecht - Nieuwegein, Apeldoorn, Eindhoven, Vianen, Breda.

Voor wie?

  • Medewerkers die willen worden opgeleid tot programmeur, tester of systeembeheerder.
  • Medewerkers die bij voorkeur zelf de stof bestuderen en oefeningen maken en alleen bij vragen extra uitleg/hulp wensen.
  • Medewerkers die parttime werken en niet langer dan een x-tal dagen van hun werk kunnen.
  • Medewerkers die (gedetacheerd worden bij klanten en) niet 5 dagen of langer achtereen op cursus kunnen/willen.
  • Medewerkers die op één vaste dag per week cursus willen volgen.


Trainingsvormen

De klassikale trainingen worden gegeven aan groepen tot maximaal 12 deelnemers, en vraagt van de deelnemers een redelijk inzicht in het programmeren. Het basis materiaal en de terminologie is deels Nederlands en deels Engels.

Naast de klassikale trainingen zijn ook maatwerk trainingen specifiek voor uw bedrijf of organisatie mogelijk. Zo biedt OC ICT voor elke professional een training, cursus of opleiding die perfect aansluit bij uw wensen.

Sommige trainingen kunnen ook worden gevolgd volgens de succesvolle OC ICT maatwerk-per-cursist methode.
Op basis van de behoefte van de klant, en zo nodig naar aanleiding van een intake-gesprek, stellen wij een individueel opleidingstraject samen waarin de cursist alleen die zaken leert die hij nog niet (goed) beheerst en die voor zijn takenpakket relevant zijn. De cursisten volgen deze trainingen veelal individueel. Dit houdt ondermeer in dat iedere training een maatwerk training is. Alle onderdelen van de training hebben een voortdurende wisselwerking van theorie en praktijk. Zo nodig kan de training per cursist vooraf naar behoefte worden aangepast en tijdens de cursus worden bijgesteld.

Onze trainingen kunt u individueel, virtueel en klassikaal volgen.

U vindt ons ook op Springest

©2020   OC ICT - OpleidingsCentrum Informatie Communicatie Technologie