Opleidingen voor HTML
OC ICT biedt de volgende HMTL4 , HTML5 , JavaScript trainingen, cursussen en opleidingen aan. U kunt de opleidingen volgen via de werkwijze Individueel Leren , maar ook klassikale trainingen , en maatwerk trainingen specifiek voor uw bedrijf of organisatie zijn mogelijk. De trainingen worden ook via partners aangeboden in o.a. Amsterdam , Rotterdam , Utrecht , Eindhoven , Apeldoorn , Arnhem , Groningen , Venlo en Maastricht, maar kunnen indien gewenst en bij voldoende deelname , ook in-house worden verzorgd. Zo biedt OC ICT voor elke professional een HTML training, cursus of opleiding die perfect aansluit bij uw wensen.

Staat de gezochte HTML opleiding niet in het onderstaande overzicht, neem dan vrijblijvend contact met ons op.


Cursusnr. Cursusnaam Duur(dgn)
OCIN01HTML4 (Hypertext Markup Language)2
IIJVSCRINTROIntroduction to JavaScript3
IIJVSCRBJavaScript Basis3
IIJVSCRADV1JavaScript Gevorderd2
OCIN05HTML5 Upgrade3
OCNG01AngularJS voor Single Page Applications3
OCPHP01PHP Introduction4
KENDOUIKendo UI framework introductie3

De genoemde doorlooptijden zijn afhankelijk van het instap niveau van de cursist of het gewenste maatwerk.


Trainingsvormen

De trainingen worden gegeven volgens de succesvolle OC ICT maatwerk-per-cursist methode.
Op basis van de behoefte van de klant, en zo nodig naar aanleiding van een intake-gesprek, stellen wij een individueel opleidingstraject samen waarin de cursist alleen die zaken leert die hij nog niet (goed) beheerst en die voor zijn takenpakket relevant zijn. De cursisten volgen de trainingen veelal individueel. Dit houdt ondermeer in dat iedere training een maatwerk training is. Alle onderdelen van de training hebben een voortdurende wisselwerking van theorie en praktijk. Zo nodig kan de training per cursist vooraf naar behoefte worden aangepast en tijdens de cursus worden bijgesteld.

De cursusvorm Individueel leren voor Java omvat platform onafhankelijke cursussen. Het platform waarop de cursus wordt gegeven staat bij de cursus vermeldt, andere platformen op aanvraag. Aan de hand van een studieplan bestudeert de cursist zelfstandig de lesstof. Door middel van oefeningen maakt hij zich de stof eigen. Bij knelpunten of vragen is er een begeleider aanwezig in het lokaal om te helpen. Deze begeleider houdt ook het studieplan en de voortgang van de cursist in de gaten.
De doorlooptijd van een individuele cursus is afhankelijk van de voorkennis en inzet van de cursist. Data zijn flexibel.

Voor wie?