dummy heading ivm w3validator

Big Data opleidingen
Cursusnr.CursusnaamDuur(dgn)
OCRINTROR Introductie2


Business Intelligence opleidingen
Cursusnr.CursusnaamDuur(dgn)
BI_OC001Overview Business Intelligence1
BI_OC002Business Analytics1
BI_OC003Data-Integratie(PDI)3
BI_OC004MDX - Multidimensional Expressions2
BI_OC006X-Actions2
BI_OC007Rapportage2
BI_OC008Data warehousing2
BI_OC009Realtime systemen1
BI_OC010Data mining2
BI_OC012Metadata designer1
BI_OC013Proces Simulatie1
BI_OC014Mondrian schema's2
BI_OC015Systeem integratie1
BI_OC016Omgaan met data kwaliteit 1
BI_OC017Business Intelligence -LifeCycle1

De genoemde doorlooptijden zijn afhankelijk van het instap niveau van de cursist of het gewenste maatwerk.

Staat de gezochte opleiding niet in het overzicht, neem dan vrijblijvend contact met ons op.


OC ICT
OC ICT biedt trainingen, cursussen en opleidingen op het gebied van Oracle Databases, Client- en Serverside Web ontwikkeling, Java, C, C++, C#, Business Intelligence, en U kunt de opleidingen volgen via de werkwijze Individueel Leren, maar ook klassikale trainingen, en maatwerk trainingen specifiek voor uw bedrijf of organisatie zijn mogelijk. De trainingen worden ook via partners aangeboden in o.a. Amsterdam , Rotterdam , Utrecht , Eindhoven , Apeldoorn , Arnhem , Groningen , Venlo en Maastricht, maar kunnen indien gewenst en bij voldoende deelname , ook in-house worden verzorgd. Zo biedt OC ICT voor elke professional een HTML training, cursus of opleiding die perfect aansluit bij uw wensen.

Trainingsvormen
De trainingen worden gegeven volgens de succesvolle OC ICT maatwerk-per-cursist methode.
Op basis van de behoefte van de klant, en zo nodig naar aanleiding van een intake-gesprek, stellen wij een individueel opleidingstraject samen waarin de cursist alleen die zaken leert die hij nog niet (goed) beheerst en die voor zijn takenpakket relevant zijn. De cursisten volgen de trainingen veelal individueel. Dit houdt ondermeer in dat iedere training een maatwerk training is. Alle onderdelen van de training hebben een voortdurende wisselwerking van theorie en praktijk. Zo nodig kan de training per cursist vooraf naar behoefte worden aangepast en tijdens de cursus worden bijgesteld.

De cursusvorm Individueel leren voor Java omvat platform onafhankelijke cursussen. Het platform waarop de cursus wordt gegeven staat bij de cursus vermeldt, andere platformen op aanvraag. Aan de hand van een studieplan bestudeert de cursist zelfstandig de lesstof. Door middel van oefeningen maakt hij zich de stof eigen. Bij knelpunten of vragen is er een begeleider aanwezig in het lokaal om te helpen. Deze begeleider houdt ook het studieplan en de voortgang van de cursist in de gaten.
De doorlooptijd van een individuele cursus is afhankelijk van de voorkennis en inzet van de cursist. Data zijn flexibel.

Voor wie?
  • Medewerkers die willen worden opgeleid tot programmeur, tester of systeembeheerder.
  • Medewerkers die bij voorkeur zelf de stof bestuderen en oefeningen maken en alleen bij vragen extra uitleg/hulp wensen.
  • Medewerkers die parttime werken en niet langer dan een x-tal dagen van hun werk kunnen.
  • Medewerkers die (gedetacheerd worden bij klanten en) niet 5 dagen of langer achtereen op cursus kunnen/willen.
  • Medewerkers die op één vaste dag per week cursus willen volgen.